Sammensæt selv din markedsføring.

Jeg vil promovere de gode fødevarer, samt de stædige mænd og kvinder, der ikke vil gå på kompromis med deres produkt.

Med både fotograf og kokkesvendebrev i bagagen har jeg efterhånden trænet mit øje til at finde og fremhæve de specifikke detaljer i en fødevare eller en anrettet tallerken, således at produktet fremtræder på den allerbedste måde.
Jeg arbejder som mad-stylist og fotograf, både i studiet og på location, og kan formidle den gode historie om dit firma og produkt så den rammer din målgruppe.

Foto, grafisk oplæg, eller hen hel markedsføringsstrategi ?

Hvad enten du udelukkende har behov fotografering /styling, eller du gerne vil have en hel markedsførings-strategi med din egen skarpe firmaprofil, designlinje, tryksager, hjemmesideoplæg eller måske et bog-oplæg, kan jeg hjælpe til at få sine ideer ført ud i livet.
Mulighederne for at sammensætte de forskellige arbejdsområder så de dækker netop dit behov er uendelige, og bliver altid realiseret igennem et tæt samarbejde – uden fordyrende mellemled.

Til opsætning af tryksager, annoncer, postkort, flyers osv. arbejder jeg i InDesign. og får det færdigtrykte materiale leveret direkte til dig fra trykkeriet.

Saml-selv dit projekt.

Modsat en del andre fotografer arbejder jeg efter en aftalt timepris, nøjagtig som enhver anden håndværker.
Prisen er den er 950,- pr. time for opskriftsudvikling/ opsætning af materiale/ foodstyling/efteredigering, og 1.100,- pr. fototime.
Det gør jeg fordi det er gennemsigtigt, og dermed mest fair overfor dig som kunde.
Du ikke kommer til at skulle frikøbe billeder af mig hver gang du skal bruge nogle til ny markedsføring, men får ALT jeg har lavet i de timer du har hyret mig til fri afbenyttelse, altid.  – Desuden vil jeg ikke fedte med fakturaer og andet papirnusseri mere end højest nødvendigt, så en faktura pr. opgave er fint for mig.
Hvis du har en større opgave, aftaler vi sammen en fast pris inden projekt-start.

Kontakt mig med en kort beskrivelse af dine tanker og ideer vedrørende markedføring, og jeg sender dig et oplæg, samt et helt uforpligtende tilbud retur .

Mange hilsner fra Christina

Portræt christinadamgaard

Christina Damgaard-Sylvest

Østre Skolevej 5

5700 Svendborg

tlf 60 93 83 53

christina.vildskud@gmail.com